Verzorging van uw social media beheer

 

Wilt u beter gevonden worden door potentiële klanten?

Beter vindbaar worden zonder dat het tijd kost? Social Publisher maakt u zichtbaar op social media, zonder dat u er zelf tijd in stopt. Wij verzorgen uw social media beheer, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft, maar wel de vruchten kunt plukken van uw aanwezigheid op social media.

Vergroot uw naamsbekendheid met Social Publisher

Je zichtbaar maken via social media en op deze wijze communiceren en contacten onderhouden met je doelgroep daar kunnen we niet meer omheen. Voor ondernemers die hier eigenlijk geen tijd voor hebben is Social Publisher ontworpen. Wij zorgen dat het nieuws dat u op uw eigen bedrijfswebsite plaatst ook op de door u gewenste social media kanalen terecht komt. Met natuurlijk een verwijzing naar uw bedrijfswebsite.

Wij nemen u werk uit handen!

Social Publisher kan uw social media accounts voor u beheren. Social Publisher werkt niet als anderen, want daar moet u nog altijd zelf van alles regelen. Bij ons kunt u kiezen, alleen berichten plaatsen, of ook contacten leggen of vragen beantwoorden. De keuze is aan u.

Hoe werkt het?

Simpel, u houdt zich bezig met uw dagelijkse werkzaamheden en wij zorgen ervoor dat het nieuws of de content die u op uw eigen bedrijfswebsite plaatst ook op de door u gewenste social media kanalen geplaatst wordt. Het intelligente systeem van Social Publisher zorgt ook voor gerelateerde hashtags. In het overzicht kunt u zien welke werkzaamheden wij verrichten en hoe wij deze in pakketten hebben onderverdeeld.

Welke Social Media?

De Social Media die wij ondersteunen zijn Twitter, Google+, Facebook en LinkedIn.

Overdreven aanwezigheid/spam

Social Publisher zorgt ervoor dat er geen spam op uw account komt. Alleen de door u gewenste berichten zullen op uw eigen Social Media accounts geplaatst worden.

Prijzen

Voor de kosten hoeft u het niet te laten, al vanaf €69,95 per maand posten wij 24/7 uw nieuws op social media.

 

Contact

Social Publisher is een onderdeel van VPromotions
Centaurenstraat 24
1363 TC AlmereQR_VCARD-279x300
+31 (0)36 711 70 89

info(@)vpromotions(.)nl
www.vpromotions.nl